Resultaat 1–15 van de 160 resultaten wordt getoond

Werkschoenen

Het is belangrijk om goed beschermd de werkvloer op te gaan. Daarom kunnen de werkschoenen niet ontbreken bij jouw werkkleding. Het hebben van goede werkschoenen is namelijk erg belangrijk en op bepaalde werkplekken zelfs verplicht. Werk jij bijvoorbeeld in de bouw of op een andere werkplek waar je jouw voeten goed moet beschermen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, want Snickers4u biedt een ruim assortiment met verschillende werkschoenen.


Solic Gear en Toe Guard werkschoenen

In ons assortiment vind je Solid Gear werkschoenen en Toe Guard werkschoenen. De werkschoenen van Solid Gear staat voor veiligheidsschoenen voor professionele vakmensen. Toe Guard is ons compromisloze, tijdloze ontwerp van betaalbare veiligheidsschoenen. Ons doel is om producten van hoge kwaliteit te leveren, waardoor jij met een veilig gevoel op de werkplaats kunt werken. De werkschoenen zijn echte veiligheidsschoenen en fijn om te dragen tijdens het werken. Daarbij beschikken de meeste werkschoenen over een stalen neus, waardoor ze een extra bescherming bieden en zijn het echte lichtgewicht werkschoenen.

Werkschoenen voor verschillende situaties

In ons assortiment vind je werkschoenen voor heren, maar ook werkschoenen voor dames. Het assortiment is daarnaast ook nog eens erg wisselend en speelt in op verschillende werkplekken. Zo hebben wij de Solid Gear Falcon, die beschikt over antislip en een oliebestendige zool, waardoor deze schoen goed te dragen is op ijs en sneeuw. Ideaal dus voor de winterperiode op een werkplek in de open lucht waar je veel te maken hebt met hellingen of waar je veel grip nodig hebt tijdens jouw werkzaamheden. Bij elke werkschoen in ons assortiment vind je meer specificaties op de productpagina, dus klik gerust even verder voor meer informatie.

Werkschoenen van Snickers4u

Heb je werkschoenen uitgekozen die geschikt zijn voor jouw werkplek? Dan kun je dit gemakkelijk en snel bestellen bij Snickers4u. Bij de beschrijving van het product kun je dus checken of het echt de meest geschikte schoenen zijn, om vervolgens de bestelling te plaatsen. Wij gaan zo spoedig mogelijk aan de slag met jouw order, zodat jij de werkschoenen binnen een korte periode ontvangt. Je kunt dus binnenkort al goed beschermd aan het werk gaan, zodat jij er zeker van bent dat jouw voeten goed bedekt zijn. Daarnaast biedt Snickers4u.nl ook werkbroeken, jassen en underwear aan. Alles voor het buitenwerk!

Meer informatie over onze werkschoenen

Wil je direct werkschoenen kopen of heb je nog vragen over de werkschoenen uit ons assortiment? Onze experts kunnen al jouw vragen beantwoorden en je daarbij voorzien van een passend advies, zodat jij er zeker van bent dat je de juiste werkschoenen aanschaft. Zorg er dus voor dat je alle informatie goed doorleest of ons al jouw vragen stelt. Wij zijn telefonisch bereikbaar, maar mailen mag ook altijd! We zien jouw vraag en order graag tegemoet!