Resultaat 1–15 van de 50 resultaten wordt getoond

Snickers Jacks

Een jas is bedoeld om comfort te bieden als het koud of slecht weer is. Sta je tijdens het werk veel buiten, dan is het belangrijk om je goed en warm aan te kleden. Benieuwd naar welke jack het beste bij jou past? Kijk hieronder verder.


Snickers Jacks

Een jack moet echter niet ten koste gaan van je bewegingsvrijheid, want dit is tijdens het werken niet heel comfortabel. Daarom is het van groot belang om een jack aan te schaffen, die jouw bewegingsvrijheid stimuleert en waardoor je nog al jouw werkzaamheden uit kunt voeren.

Welk jack kies jij?

In ons assortiment vind je verschillende jacks die geschikt zijn voor op de werkvloer. Je wilt je immers nog voldoende kunnen bewegen tijdens jouw werkzaamheden. Een jack moet daarom niet in de weg gaan zitten. Het assortiment met jacks is heel wisselend. Wil je graag een capuchon op jouw jack of liever niet? Ben je op zoek naar een winterjack of een isolerende jack? Moet het jack waterdicht zijn? Dit zijn een paar belangrijke dingen om over na te denken. Dit hangt ook af van jouw werksituatie, dus neem dit ook mee in de beslissing.

Het bedrukken van de jacks

De meeste jacks zijn ademend, waterafstotend en gevoerd. Het materiaal wordt per product ook aangegeven, zodat je niet voor verassingen komt te staan. Sommige jacks kunnen ook bedrukt worden met jouw bedrijfslogo, zodat jij en jouw collega’s of werknemers wat extra opvallen. Hiermee komen jullie erg professioneel en betrouwbaar over. Als dit mogelijk is, wordt dit op de productpagina aangeven, waarnaar je alle mogelijkheden vindt wat betreft de posities van de logo’s.

Bestel jouw jack online

Het online bestellen van een passend jack is erg gemakkelijk. Zodra je de juiste keuze hebt gemaakt kun je deze jas in het winkelmandje plaatsen. Er worden hier nog bijpassende mogelijkheden getoond, maar je kunt ook direct door naar het betalingsproces. Kies hier jouw gewenste verzendmethode. Wil je dit thuis bezorgd hebben of haal je het liever zelf op? De betaling kun je in ieder geval veilig en gemakkelijk online doen.

Vraag een passend advies

Heb je bepaalde wensen wat betreft een werk jack, maar heb je de juiste nog niet gevonden? Wij kunnen je verder helpen. Onze specialisten weten alles van de jassen af, dus kunnen jou voorzien van een passend advies, zodat jij binnenkort met een lekkere en comfortabele jas aan het werk bent, zonder dat je het koud krijgt of jouw bewegingsvrijheid is verminderd. Bel ons gerust even op of stuur een mailtje en wij zullen je zo snel mogelijk te woord staan.