Toont alle 4 resultaten

Snickers Bodybroeken

Ben jij werkzaam in een omgeving waar je niet in je eigen kleren kunt werken, omdat ze dan vies worden of beschadigd raken? Dan is het belangrijk om speciale werkkleding aan te schaffen. Door het dragen van speciale werkkleding ben je flexibeler en heb je dus meer bewegingsvrijheid.


Deze bewegingsvrijheid maakt je werk een stuk plezieriger, doordat alles een stuk gemakkelijker gaat. Een bodybroek is daarom een goede optie, omdat je dit gemakkelijk aan- en uit kunt trekken. Op deze pagina vind je al onze bodybroeken voor in het werkveld.

Bodybroeken met kniebescherming

De bodybroeken van Snickers4u beschikken over extra kniebescherming, zodat het geen probleem is als je op je knieën moet werken. Denk bijvoorbeeld aan het werken in de bouw, in de tuin of gedurende het uitvoeren van verschillende werkzaamheden op straat. Door middel van de kniebescherming op de bodybroek, bescherm je jouw knieën. De bodybroek is slijtvast en daarom ideaal voor zulke werkzaamheden. Ook heeft de bodybroek holsterzakken aan de zijkant, zodat je verschillende benodigdheden binnen handbereik hebt tijdens jouw werkzaamheden. Hierdoor hoef je niet telkens op te staan om alles te pakken wat je nodig hebt.

Belangrijke aspecten van de bodybroek

De bodybroeken zijn gemaakt van vuilafstotend stof, beschikken over klittenbandbevestigers en zijn erg duurzaam. Hierdoor weet je zeker dat je er een lange tijd mee vooruit kunt. De bodybroeken beschikken over een stretchstof in de rug en hebben brede, verstelbare schouderbanden, zodat het geschikt is voor verschillende houdingen. Naast de holsterzakken vind je op de borst nog twee vakken voor wat extra spullen die je bij je moet dragen. Je hoeft niet bang te zijn dat dit er vervolgens tijdens het werken weer uitvalt, want de vakken hebben een maximale uitvouwbaarheid tot 45 graden, waardoor dit niet mogelijk is.

Onze service

Zodra je een gewenste bodybroek hebt gevonden, kun je nog meer product informatie vinden als je erop klikt. Hier wordt een uitgebreide productbeschrijving gegeven, zodat je precies weet wat je kunt verwachten en of dit past bij jouw werksituatie. Ben je geïnteresseerd in een bodybroek? Plaats deze dan in je winkelmandje, zodat je over kunt gaan tot het online bestellen. Ideaal, want wij bezorgen het dan gewoon thuis. Hiervoor vragen wij wel een extra toeslag van €4,95, maar je kunt er ook voor kiezen om het gratis bij ons af te halen in Apeldoorn.

Online bodybroeken bestellen

Wil je graag meer weten over de bodybroeken en ben je benieuwd welke bodybroek het paste bij jou past? Wij kunnen je er meer over vertellen. Het enige wat je hoeft te doen is even contact opnemen, door middel van even bellen of een mail sturen. Wij zullen je dan voorzien van een passend advies, zodat jij weer comfortabel kan werken.