Resultaat 1–15 van de 89 resultaten wordt getoond

Snickers Werkbroeken

Snickers werkbroeken voldoen aan de unieke vereisten van vakmensen die op zoek zijn naar geavanceerde veiligheid, bescherming en functionaliteit.


Snickers Werkbroeken

Tijdens je werk wil je natuurlijk niet dat je goede kleren beschadigd raken. Bijvoorbeeld als je werkzaam bent in de bouwsector, is het van groot belang dat je speciale werkkleding draagt. Benieuwd naar welke werkbroeken het beste bij jou passen? Kijk hieronder verder. In een werkbroek moet jezelf er goed in kunnen bewegen door middel van veel flexibiliteit en het comfort moet goed zijn. Er zijn verschillende soorten werkbroeken die je kunt dragen tijdens het werk. Het hangt er dus een beetje vanaf wat je de hele dag moet uitvoeren.

Welke bescherming heb je nodig?

Zit je veel op je knieën gedurende het werk? Dan is het belangrijk om een goede bescherming te bieden aan je knieën. Dit mag natuurlijk niet gaan slijten doordat je hier veel op zit. Bedenk daarom goed op welke plekken je extra bescherming nodig hebt, zodat je daar goed op kunt letten tijdens het kopen van een nieuwe werkbroek. Heb je tijdens je werk verschillend gereedschap nodig? Dan is het ook handig om dit goed bij de hand te hebben, zodat je bijvoorbeeld niet elke keer de ladder af hoeft te lopen of je telkens om hoeft te draaien. Bij verschillende werkbroeken zit een gereedschap lus, waar je alles in kunt hangen en je dus veel spullen bij de hand hebt.

De verschillende werkbroeken

In het assortiment met werkbroeken vind je dus onder andere werkbroeken met holsterzakken, en werkbroeken met kniestukzakken. Ook de stretch korte broek met holsterzakken vind je in ons assortiment, naast de andere korte werkbroeken. Vind je een bodybroek fijner zodat het in ieder geval niet kan afzakken? Ook hier kan je uit kiezen. Ben je schilder en moet je van dus goed beschermd zijn tegen al het verf? Dan hebben wij speciaal voor jou een schilders bodybroek, zodat je er zeker van bent dat je niet tussen broek en shirt vies kan worden door middel van verschillende soorten verf.

Bestel je werkbroek online

Heb je een werkbroek uitgekozen die bij jouw functie past? Als je op deze werkbroek hebt geklikt, vind je nog meer informatie. Er wordt aangegeven van welk materiaal het is gemaakt en je vindt meer specificaties in de beschrijving. Zodra je een goede werkbroek hebt gekozen kun je deze in je winkelmandje stoppen om over te gaan op het bestellen. De werkbroek wordt vervolgens zo snel mogelijk geleverd, zodat je dit direct aan kunt trekken op de werkvloer.

Schakel onze hulp in

Heb je hulp nodig bij het uitkiezen van de juiste werkbroek voor jouw functie? Je kunt altijd even hulp inschakelen zodat wij je kunnen adviseren. Je wilt immers geen werkbroek aanschaffen die vervolgens niet comfortabel zit als je moet bewegen. Lees je dus goed in of bel ons gerust even op. Mailen kan natuurlijk ook altijd. Wij willen je in ieder geval graag helpen met het kiezen van een goede werkbroek, zodat je je goed kan bewegen.