Toont alle 6 resultaten

Bodywarmers

Het belangrijkste lichaamsdeel om warm te houden is je romp. Zodra dat gedeelte warm is, is de rest ook vaak warm. Je armen kunnen vaak wat meer kou hebben, dus als je daar alleen een dik vest draagt, is dat prima.


Je kunt dus in de herfst of winter best een bodywarmer dragen. Deze bodywarmer houdt je namelijk warm genoeg, maar zorgt er voor dat jouw armen wat meer bewegingsvrijheid hebben.

Het voordeel van een bodywarmer

Een bodywarmer op de werkvloer is handig als je van binnen naar buiten moet lopen. Het beschermt je namelijk net wat meer tegen de kille wind. Je kunt de bodywarmer gewoon over je hoodie of trui dragen. Ook als je buiten werkzaam bent kan de bodywarmer je goed genoeg verwarmen. Als je veel met je handen moet werken is het soms handig om je armen vrij te hebben van dikke kleding. De bodywarmers in het assortiment van Snickers4u en op deze pagina hebben verschillende aspecten en daarom is elke bodywarmer toch een beetje verschillend. Sommige hebben een waterafstotende buitenkant en een heerlijke binnen voering. Bij anderen is de achterkant wat langer dan de voorkant, zodat jouw onderrug tijdens het bukken ook goed wordt beschermd tegen de gure wind.

Wensen voor een bodywarmer

Heb je al enige idee wat jouw wensen zijn wat betreft een bodywarmer? Werk jij veel buiten en is waterafstotend voor jou belangrijk? Zijn de reflecterende delen op de bodywarmer een must voor de veiligheid? Moet de bewegingsvrijheid optimaal zijn? Dit zijn allemaal punten waar je goed over na moet gaan denken. Aan de hand van deze criteria kan jij de juiste bodywarmer kiezen die geschikt is voor jouw werksituatie. Het is immers belangrijk om goed warm te blijven, maar dat je daarnaast ook voldoende kunt bewegen.

Onze service

Heb je jouw blik laten vallen op een mooie bodywarmer? Per bodywarmer staat aangegeven in welke kleur de bodywarmer verkrijgbaar is. Je kunt dus jouw gewenste kleur uitkiezen. Ook kun je sommige bodywarmers nog laten bedrukken met jouw bedrijfslogo, zodat het nog zichtbaar is waar jij en jouw collega’s werkzaam zijn. Dit heeft namelijk iets professioneels en zorgt voor betrouwbaarheid. Heb je ons uitgebreide assortiment al verder bekeken? Wij hebben namelijk nog veel meer kleding voor werkplekken, zoals werkbroeken met goede bescherming van jouw knieën.

Vragen over bodywarmers?

Wil je advies over de juiste bodywarmer voor jouw werkplek? Wij kunnen je namelijk meer vertellen over alle soorten en maten. Het is namelijk raadzaam om de beste bodywarmer uit te kiezen, zodat jij kan genieten van comfort en warmte. Je kunt bereiken per telefoon of stuur even een email. Onze experts kunnen je dan van alles vertellen over onze producten.