Toont alle 14 resultaten

Gereedschapsriemen

Tijdens je werk moet je natuurlijk genoeg ontlast worden van zware dingen. Gebruik jij veel gereedschap tijdens je werkzaamheden? Dan is het handig om gebruik te maken van een gereedschapsriem, zodat het gewicht van de toolbelt wordt ontlast van je heupen. Het zou namelijk niet goed zijn als je hier na het werk nog veel last van hebt. Benieuwd naar welke gereedschapsriem het beste bij jou past? Kijk hieronder verder.


Voor verschillende gereedschapsriemen ben je daarom hier aan het juiste adres. Bekijk ons assortiment op deze pagina en maak een weloverwogen keuze, passend bij het gereedschap dat jij nodig hebt voor jouw werkzaamheden.

Het assortiment met gereedschapsriemen

In ons assortiment vind je dus verschillende toolbelts en bretels, zodat je het gereedschap gemakkelijk met je mee kunt dragen. Hierdoor hoef je niet telkens te wisselen van het gereedschap dat je nodig hebt, want je kunt het gemakkelijk uit je toolbelt pakken. Zoals vermeld zorgen de bretels er dus voor dat je de toolbelt tijdens het werk kunt dragen. Deze bretels zijn gemakkelijk aan te passen voor de perfecte pasvorm. Ook beschikt de bretel over een elastiek in de rug voor extra gemak wanneer je naar voren moet buigen.

Werkkleding van Snickers4u

Met alleen de attributen ben je natuurlijk nog niet klaar om de werkvloer op te gaan. Daar hoort de juiste kleding ook bij. Met je eigen kleding op de werkvloer ben je niet goed beschermd tegen het gereedschap en de viezigheid wat daarbij komt kijken. Heb je al goede werkschoenen die je beschermen tegen vallend gereedschap? Of wil je nog een werkbroek waar je ook gereedschap in kan steken? Je vindt het bij ons in het assortiment, dus kijk gerust even verder zodra je een gereedschapsriem hebt uitgekozen.

Online gereedschapsriemen bestellen

Wil je graag zo snel mogelijk de gereedschapsriem gebruiken? Plaats dan nu een online bestelling, want wij bezorgen ook zo snel mogelijk. Je kunt daarbij kiezen tussen het bezorgen van jouw bestelde gereedschapsriem of het zelf ophalen van jouw bestelling in Apeldoorn. Hiermee bespaar je op de bezorgkosten, maar anders wordt het gewoon op jouw gekozen afleveradres bezorgd.

Vragen over onze producten?

Heb je vragen over de gereedschapsriemen en wil je advies voor de beste riem voor jouw werkzaamheden? Dan kun je altijd even contact opnemen met onze klantenservice. Wij kunnen je namelijk meer vertellen over onze producten en onze service. Wacht dus niet te lang met bestellen, zodat je binnenkort met jouw nieuwe werkkleding de werkvloer op kan.