Toont alle 10 resultaten

Hamerhouder

Heb jij tijdens het werk dagelijks een hamer nodig? Ben je het zat om deze telkens van de grond te moeten rapen wanneer je het nodig hebt? Dan is een hamerhouder een goede oplossing. Deze hamerhouder kun je namelijk gemakkelijk dragen, waardoor je binnen één beweging de hamer kunt pakken, zonder te moeten bukken. In ons assortiment vind je verschillende hamerhouders, zodat het werken een stuk gemakkelijker wordt.


Verschillende soorten hamerhouders

Een hamerhouder valt onder onze tooldragers, wat betekent dat je de tools die je nodig hebt tijdens de werkzaamheden binnen handbereik bij je kunt dragen. De hamerhouders zijn te bevestigen of dragen op verschillende plekken. Zo kun je namelijk de hamer in een hamerhouder zakje stoppen, die je aan je toolbelt kunt dragen. Ook kun je een hamerhouder dragen aan de gereedschapslussen van je werkbroek, waarbij de hamerhouder zo is gemaakt dat het niet constant tegen je knie aan botst bij het lopen. Weet je dus van tevoren al hoe jij jouw hamer wilt gaan dragen? Dan is het kiezen van de juiste hamerhouder erg gemakkelijk.

Werkbroeken en toolbelts

Wanneer je er voor kiest om de hamerhouder te bevestigen aan de werkbroek of gereedschapsriem, is het ook handig om dit direct aan te schaffen. In ons assortiment vind je daarom ook verschillende werkbroeken en toolbelts, om dit allemaal mogelijk te maken. Het werk wordt een stuk leuker en gemakkelijker, want alles wat je nodig hebt bevindt zich nu binnen handbereik. Aan de toolbelt of de werkbroek kun je namelijk niet alleen een hamerhouder bevestigen, maar ook overige gereedschappen.

Hamerhouders online bestellen

Per product wordt er meer informatie geven in de beschrijving, die te vinden is op de productpagina. Zodra je een hamerhouder hebt uitgekozen met wellicht een toolbelt of nieuwe werkbroek, dan kun je dit gemakkelijk online bestellen bij Snickers4u. Zodra wij je order ontvangen gaan wij voor jou aan de slag. Hierdoor leveren wij zo spoedig mogelijk onze producten, waardoor jij beschikt over werkkleding, werkschoenen en overige tools, zoals een hamerhouder om de werkvloer op te gaan met maximale bescherming en comfort.

Meer weten over onze hamerhouders

Heb je een vraag over één van onze hamerhouders? Dan kun je altijd even contact met ons opnemen. Onze experts staan je namelijk graag te woord en geven antwoord op al jouw vragen. Je kunt ons telefonisch bereiken, maar even een email sturen met daarin jouw vraag kan natuurlijk ook! Wij helpen je graag verder zodat jij de juiste hamerhouder kunt bestellen.