Toont alle 3 resultaten

Long Johns

Het is belangrijk om te werken in fijne weersomstandigheden. Echter kan het natuurlijk voorkomen dat het erg koud is op de werkvloer of wanneer u een baan heeft waarbij u buiten werkt. Benieuwd naar welke John Long het beste bij jou past? Kijk hieronder verder.


Vooral in de winter is dit geen pretje en het is daarom belangrijk om jezelf goed warm te houden. Soms heb je daar een beetje hulp bij nodig. Je kunt je natuurlijk altijd goed aankleden, maar niet alles is even warm. Kies daarom eens voor Long Johns, die in ieder geval je benen heerlijk warm houden. Dit kun je gewoon aantrekken onder je normale werkbroek, zodat er geen wind bij komt en je lichaam je lichaamstemperatuur beter vast houdt. De verschillende Long Johns vind je hier.

Verschillende Long Johns in ons assortiment

Er zijn verschillende soorten leggings verkrijgbaar in ons assortiment. Zo kun je kiezen uit Flexiwork en LiteWork leggings, die er voor zorgen dat jouw benen warm blijven. Hoe kouder delen van je lichaam worden, hoe langzamer je het weer warm krijgt. Daarom is het belangrijk om je preventief warm aan te kleden. De leggings bieden een eerste warme laag met prima draagcomfort. De leggings bieden voldoende ventilatie en stoten geuren op een natuurlijke wijze af.

Heerlijk warm werkcomfort

Naast de Long Johns is het natuurlijk ook belangrijk om je bovenlichaam warm te houden. Hiervoor hebben wij ook verschillende shirts in ons assortiment. Je hebt daarbij de keuze voor korte- of lange mouwen, zodat je lichaam goed warm kan blijven in koude werkomstandigheden. Je lichaam moet immers niet onder een bepaalde lichaamstemperatuur komen en een werksituatie moet naast veilig ook fijn zijn. Alle thermo kleding kun je gewoon dragen onder je eigen werkkleding, dus daar ondervind je verder geen last van. Je verliest daarbij ook je bewegingsvrijheid niet.

Online leggings bestellen

Heb je een perfecte legging gevonden aan de hand van de extra productbeschrijving op de product pagina? Hier vind je namelijk meer specificaties van het product, zodat je goed kunt kijken of het past bij jouw werkomgeving. De leggings zijn verkrijgbaar in verschillende maten, vaak van heel klein tot heel groot, dus iedereen kan een geschikte legging vinden. Bestel deze nu online en ontvang hem al snel in huis. Je mag het ook komen afhalen in Apeldoorn als je wilt besparen op de bezorgkosten. Profiteer nu van warme dagen op het werk.

Hulp nodig bij het uitkiezen van een long John?

Wil je graag een legging aan tijdens het werk, maar weet je eigenlijk niet welke geschikt is voor jouw situatie? Wij kunnen je altijd helpen met het maken van de juiste keuze. Neem daarom gewoon even contact met ons op, zodat wij samen met jou kunnen kijken naar de beste legging voor jouw werkomgeving.