Resultaat 1–15 van de 188 resultaten wordt getoond

Snickers Werkkleding

Bekijk alle Snickers werkkleding van Snickers Workwear zoals werkbroeken, werkjassen, T-Shirts, truien en onder- en bovenkleding en bestel direct online.


Snickers werkkleding hoe het begon

In 1975 was de elektricien Matti Viio het zat dat zijn werkkleding gewoon niet goed genoeg was. Hij had al meerdere malen aanpassingen aan de werkkleding waarin hij moest werken voorgesteld, maar niemand luisterde. Ten slotte verloor hij zijn geduld en werd hij echt boos: "Op een dag kwam ik thuis uit mijn werk en ontwierp ik mijn eigen werkkleding! Dat was mijn protest tegen de bestaande werkkleding. Ik wilde laten zien dat vakmensen zoals ik onze trots en kennis hebben en dat wij net zoveel behoefte aan respect hebben als alle andere groepen uit de samenleving."

Baanbrekend werk

En zo was Snickers Workwear geboren. Hij had geen idee dat hij een revolutie had gestart met Snickers werkkleding, door kleding te ontwerpen die voldoet aan de unieke vereisten van vakmensen die op zoek zijn naar geavanceerde veiligheid, bescherming en functionaliteit.

Snickers Workwear heeft sindsdien voorop gelopen met baanbrekend werk, gedreven door dezelfde vechtersmentaliteit als toen het bedrijf werd gestart.