Enig resultaat

Snickers Parka’s

Naast de normale jacks hebben wij ook parka’s in ons assortiment. Deze bekende jassen zijn wat langer dan andere jassen en zorgen ervoor dat je extra warm bent aangekleed. Benieuwd naar welke parka het beste bij jou past? Kijk hieronder verder.


Het is algemeen bekend dat je wat warmer wordt gehouden zodra je billen en bovenbenen ook beschermd zijn. Dat is dus het geval met een parka jas. Ben jij veel buiten aan het werk gedurende de herfst- en wintermanden? Zorg er dan voor dat jij je warm aankleed, zodat je niet de hele dag zit te rillen.

Lange Parka jassen

Naast het feit dat je je warm moet aankleden in de herfst en winter, is het ook belangrijk dat je jouw werkzaamheden nog goed kunt uitvoeren. De Parka jas moet daarom niet in de weg zitten. In het assortiment vind je een isolerende en waterproof Parka jas die het toelaat om in guur weer te werken en een winter Parka jas die een echt bescherming biedt in koude en winterse omstandigheden. Comfort en het bieden van warme staat in ieder geval centraal bij deze jassen. Heb jij nog voorkeur voor een capuchon?

De voordelen van een Parka

De Parka’s beschikken over verschillende vakken, waarin je jouw handen kunt steken, maar ook spullen kunt stoppen, zoals handschoenen, maar ook benodigdheden tijdens jouw werkzaamheden. De Parka’s hebben een fijne pasvorm door de voorgebogen mouwen en het stretchdeel op de rug van de jas. Ook zorgen ze voor betere veiligheid en zichtbaarheid door de reflecterende delen op de jas. Wil je graag jouw logo bedrukken op de Parka? Dit kan op de waterproof en isolerende Parka. Hierdoor ben jij herkenbaar samen met jouw collega’s en straal je daarmee ook nog eens professionaliteit uit. Wat wil je nog meer?

De service van Snickers4u

Heb je een Parka jas gevonden waar jij jezelf wel in ziet werken? Ga dan nu over tot het bestellen van deze Parka jas. Dit kun je gemakkelijk online doen, door de Parka jas in je winkelmandje stoppen. Hier kun je kijken of je nog verder wilt winkelen of dat je direct doorgaat naar het afrekenen. Wanneer je werkzaam bent in een omgeving met veel geluid, zou je ook nog eens kunnen kijken naar onze gehoorbeschermingsprodoucten. Hiermee zorg je ervoor dat jouw gehoor niet wordt aangetast gedurende je werk.

Vragen over de Parka

Heb je de juiste producten gevonden of twijfel je of dit wel de beste zijn voor jouw werksituatie? Je kan dit altijd even ter bevestiging vragen. Ook kunnen wij je natuurlijk geheel adviseren als je er niet zo goed uitkomt. Wij willen namelijk dat jij weer met plezier naar je werk kunt gaan en je goed kunt bewegen in jouw werkkleren. Tegelijkertijd moet je natuurlijk warm aangekleed zijn tegen het gure weer wat kan voorkomen in de Nederlandse herfst en winter.