Toont alle 7 resultaten

Snickers Shirts

Op de werkvloer is het belangrijk om fijne kleding te dragen dat een groot werkcomfort biedt, maar daarnaast is het ook belangrijk dat je er netjes bij loopt. Een mooi en fijn shirt is daarom een goede oplossing. Benieuwd naar welk shirt het beste bij jou past? Kijk hieronder verder.


Snickers Shirts

Bij Snickers4u ben je aan het juiste adres, want wij bieden veel verschillende shirts aan die je prima op je werk kunt dragen. Neem dus eens een kijkje om te zien of er iets bij zit wat voldoet aan de bedrijfsvoorschriften van jouw werk.

Ons assortiment met Snickers shirts

Een shirt met lange mouwen of een shirt met korte mouwen: je vindt het bij ons. Wat is jouw voorkeur? Dit heeft natuurlijk ook te maken met de zomer of winter periode en wat jij vindt om in te werken. Er zijn verschillende prints verkrijgbaar, maar ook effen shirts zul je hier tegenkomen. Een geruit shirt in verschillende kleuren bijvoorbeeld. In welke sector ben jij werkzaam en waar ben je naar op zoek? Je vindt het allemaal bij ons.

Kleding voor op de werkvloer

Niet alleen kun je bij ons terecht voor shirts, want wij bieden je meer werkkleding aan. Werk je met producten waarbij je goede bescherming nodig hebt of waarbij je kleren snel vies worden? Kies dan goede werkschoenen, een goede werkbroek en eventueel nog een jacket die je over je shirt aan trekt. Een goede bescherming is vaak al het halve werk. Het zou ook zonde zijn wanneer je dagelijks in je eigentijdse kleding moet werken en de kwaliteit daardoor een stuk slechter wordt. Kies daarom bewust de beste kleding uit voor op de werkvloer.

Online Snickers shirts bestellen

Wanneer je een mooi en passend shirt hebt uitgekozen, kun je dit bij ons online bestellen. Wij kunnen het vervolgens bij jouw gewenste afleveradres afleveren. Wanneer je niet wil betalen voor bezorgkosten kun je er ook voor kiezen om je bestelling af te halen in Apeldoorn. Hierdoor kun je profiteren van het gemak van online bestellen en bespaar je de bezorgkosten. De betaling is in ieder geval geheel veilig, dus daar hoef je je geen zorgen om te maken.

Vragen over onze shirts?

Heb je vragen over ons assortiment met shirts? Wij willen je er graag meer over vertellen. Je kunt ons telefonisch bereiken, maar een email sturen mag ook altijd. Wij zullen je vragen zo goed en spoedig mogelijk beantwoorden. Je kunt ook altijd even kijken tussen de lijst met meest gestelde vragen, want wellicht staat jouw vraag hier al tussen.