Toont alle 7 resultaten

Kniebeschermers

Moet jij tijdens het werken veel op je knieën zitten? Dan is het wel fijn om je knieën een goede bescherming te bieden. Je wilt immers niet weg met blauwe plekken en schaafwonden. Daarnaast is het ook niet comfortabel om een langere tijd op je knieën te zitten. Om je knieën wat meer comfort te bieden kun je kniebeschermers aanschaffen. In ons assortiment vind je verschillende mogelijkheden voor meer comfort tijdens het werken op je knieën.


Kniebeschermers uit ons assortiment

De kniebeschermers zijn geschikt voor verschillende momenten. Kniebeschermers in de bouw, kniebeschermers voor een stratenmaker, kniebeschermers voor bouwvakkers of kniebeschermers om te tuinieren zijn natuurlijk onmisbaar. Het is belangrijk dat je lichaam geen letsel oploopt tijdens de werkzaamheden die je doet. Daarom is goede werkkleding en de juiste bescherming erg belangrijk. De kniebeschermers tijdens werk bieden je een goed comfort waardoor je jouw lichaam beschermd tegen letsel, maar ook het werken op je knieën niet vervelend is. De kniebeschermers kun je gewoon los aanschaffen, om ze vervolgens in jouw werkkleding te plaatsen. De vloerleggers leg je, zoals de naam al zegt, neer op de grond, waarnaar ze ook jouw knieën ondersteuning bieden.

Het comfort van onze kniebeschermers

De kniebeschermers zijn op verschillende hoogtes in de kniezakken te plaatsen voor een optimale positie. Hierdoor krijg je een maximale bescherming van jouw knieën. De kniebeschermers zijn flexibel tijdens het werken en hard bij impact. Ze behouden hun vorm tijdens het werken en volgen ook de vorm van je knie, zodat je tijdens het lopen geen last hebt van de kniebeschermers. De vloerleggers daarentegen zorgen voor een goed comfort en blijven goed op hun plek zitten als jij op je knieën bezig bent. Ze glijden namelijk niet weg tijdens het werken. Daarnaast zijn deze vloerleggers lichtgewicht en luchtdoorlatend. Wat wil je nog meer?

Online kniebeschermers bestellen

Heb jij de juiste kniebeschermers gekozen? Beschik je ook over een werkbroek waar deze kniebeschermers in passen? Bekijk anders nog eens onze collectie met werkkleding of underwear, zodat je direct gebruik kunt maken van de kleding en kniebeschermers. Een werkbroek met kniebescherming biedt veel comfort en is na de eerste keer al niet meer weg te denken tijdens jouw werkzaamheden. Plaats een online bestelling en wij gaan direct voor jou aan de slag. Je ontvangt je bestelling daarom ook zo spoedig mogelijk.

Meer weten over kniebeschermers?

Heb je vragen over onze kniebeschermers en vloerleggers of wil je meer weten over onze service? Genoeg redenen om even contact met ons op te nemen. Onze experts weten meer over deze kniebeschermers en zullen je dan ook voorzien van een passend advies. Wij zijn telefonisch te bereiken of stuur even een email met jouw vraag. Wij helpen je graag verder zodat jij binnenkort kan werken met kniebeschermers.