Toont alle 10 resultaten

Maak kennis met Hellberg gehoorbescherming

Sinds vijftig jaar heeft Hellberg als missie het ontwikkelen en leveren van gehoorbeschermings- en communicatieoplossingen voor iedereen die worden blootgesteld aan overmatig lawaai op het werk, of particulier natuurlijk. Benieuwd naar welke Hellberg gehoorbescherming het beste bij jou past? Kijk hieronder verder.


Het merk is gespecialiseerd op het gebied van alles wat met gehoorbescherming te maken heeft, maar houdt zich niet alleen bezig met de bescherming tegen geluidsoverlast. Tegelijk wordt namelijk rekening gehouden met draagcomfort en een mooie vormgeving van de producten. Met Hellberg gehoorbescherming haalt u dus praktische, maar stijlvolle producten in huis. Bekijk gauw het assortiment bij Snickers4u en ontdek welke producten het best passen bij uw gebruikersdoeleinden.

Soorten gehoorbescherming van Hellberg

Ook in de wereld van de gehoorbeschermingsmiddelen gaan de ontwikkelingen in razend tempo door. Dat is maar goed ook, want hoe meer aandacht voor ontwikkeling, hoe veiliger het product is dat u uiteindelijk gaat gebruiken. Hellberg volgt deze nieuwste mogelijkheden op de voet en voert deze door in zijn productenlijn. Daar plukt u de vruchten van. U kunt er namelijk vanuit gaan dat u altijd de nieuwste variant met de nieuwste opties aanschaft. Aan te raden is om vooraf te bedenken welke werkzaamheden u met deze oorbeschermers wilt uitvoeren. Gaat het om zware geluidsbelasting? Of zoekt u gehoorbescherming voor particuliere werkzaamheden als tuinieren? Dit bepaalt de mate van gehoorbescherming die de oorbeschermers minimaal nodig hebben. Ook zijn er diverse extra’s die uw werkcomfort aanzienlijk kunnen verbeteren. Denk aan een helm of flexibele nekband, zodat de beschermer goed op zijn plaats blijft en ook de rest van uw hoofd goed wordt beschermd. Alle onderdelen zijn vervaardigd uit materialen die zweet minimaal absorberen. Wel zo hygiënisch, zeker tijdens lichamelijk zware werkzaamheden. Op die manier combineert het merk Hellberg praktische aspecten met draagcomfort. Niet zo vreemd dus, dat wij dit merk graag in ons assortiment aanbieden.

Veilig én strak vormgegeven

Oorbeschermers moeten niet alleen lekker zitten. Zeker wanneer u er dagelijks gebruik van maakt, wilt u dat de vormgeving goed oogt. Naast de strakke en meest moderne vormgeving die bij u past, kunt u onze Hellberg gehoorbescherming ook aanschaffen van een ingebouwde radio en mp3-aansluiting. Deze variant beschermt niet alleen het gehoor, maar voorziet u tijdens de werkzaamheden van muziek. Wel zo fijn tijdens een lange werkdag. Er is zelfs een speciale relaxvariant verkrijgbaar. Deze is bijvoorbeeld zeer goed bruikbaar tijdens licht industrieel werk, particuliere hobby werkzaamheden of tijdens het tuinieren.

Vragen over onze artikelen?

Goede gehoorbescherming kan een behoorlijke investering zijn voor uw bedrijf. Daarom wilt u vanzelfsprekend direct de beste aankoop doen. Aan te raden is om eens advies in te winnen bij onze experts. Zij kennen het assortiment gehoorbescherming en kunnen u precies vertellen welke oorkappen of -doppen het best passen bij uw gebruikersdoeleinde. Onze specialisten zijn tijdens kantooruren te bereiken via mail of telefonisch. Zij vertellen u graag meer!