Solid Gear One GTX

Solid Gear One GTX

Eerste waterdichte veiligheidsschoen (S3) met 360° ademend vermogen.

Dankzij de Surround®-technologie van Gore-Tex® garandeert de Solid Gear ONE GTX niet alleen totale waterdichtheid maar ook 360 graden ademend vermogen. De zool is ontworpen door Solid Gear in nauwe samenwerking door met Gore-Tex.

bestellen

Hoe de Surround®  technologie werkt:

Normaal gesproken worden vocht en warmte alleen via de bovenkant van de schoen geleid. Bij de Solid Gear One GTXwordt het vocht door de speciaal ontworpen zoolopeningen ook naar beneden via de zool naar buiten geleid.

Voor wie is deze veiligheidsschoen geschikt?

De Solid Gear One GTX is zeer geschikt voor mensen die vaak last hebben van zweetvoeten en/of werken in natte omgevingen. Deze veiligheidsschoen voldoet aan klasse S3 en is daarmee geschikt voor werk op effen en oneffen ondergronden zowel binnen als buiten.

Sportief en veilig

Buiten het speciale Gore-Tex® membraam is de Solid Gear One GTX voorzien van StarKnit stof en een Nano-Toe veiligheidsneus. Het StarKnit materiaal zorgt voor een zeer slijtvaste bovenzijde. De Nano-Toe is een lichtgewicht veiligheidsneus die sterker is dan standaard glasvezel veiligheidsneuzen, maar wel meer ruimte voor de tenen vrijlaat.

Kortom; het draagcomfort van een sneaker, maar de veiligheid van een veiligheidsschoen.