Resultaat 1–15 van de 57 resultaten wordt getoond

Snickers Workwear gereedschapsdragers

Ben jij werkzaam in een sector waarbij je veel gereedschap nodig hebt? Ben je het zat om elke keer te moeten bukken om gereedschap te pakken en om alles van plek naar plek mee te slepen? Dan is een gereedschapsdrager wat voor jou! Benieuwd naar welke gereedschapsdrager het beste bij jou past? Kijk hieronder verder.


Een gereedschapsdrager helpt jou namelijk om sneller en efficiënter te werk te gaan. Je kunt namelijk gemakkelijk al jouw benodigde spullen meenemen, zodat alles een stukje makkelijker gaat. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Bekijk dan ons assortiment met Workwear gereedschapsdragers.

Alle gereedschapsdragers in ons assortiment

Er zijn verschillende gereedschapsdragers te vinden in het assortiment van Snickers4u. Gebruik jij vaak een hamer op de werkvloer? Dan is een hamerhouder wellicht wat voor jou. Daarnaast bieden wij ook verschillende toolvesten en toolbelts aan, waarbij je verschillende soorten gereedschap kunt opbergen, zonder dat je dit de hele tijd ergens vandaan moet pakken op het moment dat je het nodig hebt. Je kunt nu dus gemakkelijk het gereedschap bij je steken. Heb je jouw werktelefoon vaak nodig? Dan is een waterproof smartphone pouch ook handig, zodat je dit ook binnen handbereik hebt.

Gereedschapsdragers en overige producten

Naast alle tooldragers is het natuurlijk ook handig om hiervoor speciale werkkleding aan te hebben. Je wilt namelijk niet dat je eigen kleding vies wordt door het gebruik van al dit gereedschap. Daarom kun je bij ons terecht voor verschillende soorten kleding, zoals een shirt, werkbroek of werkschoenen. Is het winter en heb je warme kleding nodig? Wij bieden je ook verschillende truien en hoodies, zodat jij warm de winter doorkomt. Veel van onze werkbroeken bieden je ook nog eens opbergruimte voor gereedschap, zodat je extra veel opbergruimte hebt en je sneller te werk kunt gaan.

Online gereedschapsdragers bestellen

Wanneer je een keuze hebt gemaakt, gebaseerd op jouw werkzaamheden, kun je dit gemakkelijk online bestellen. Wij garanderen je dat dit geheel veilig betaald kan worden. Vervolgens leveren wij dit zo snel mogelijk op jouw gekozen afleveradres, zodat je direct met deze gereedschapsdragers te werk kunt gaan. Wil je niet betalen voor de verzending? Dan mag je dit ook altijd zelf komen ophalen in Apeldoorn.

Stel je vragen aan onze specialisten

Heb je nog vragen over de mogelijkheden van deze gereedschapsdragers? Dan kun je altijd even contact opnemen met onze klantenservice. Wij kunnen je namelijk veel meer vertellen en daarbij al jouw vragen beantwoorden. Bel ons even op of stuur een e-mail en wij staan je graag te woord.