Toont alle 11 resultaten

Snickers Underwear

In de koude wintermaanden is het natuurlijk belangrijk dat je jezelf warm aankleedt. Dit kan al beginnen bij het kiezen van het juiste ondergoed. Als je werkzaam bent in een omgeving waar het erg koud is, dan is het hebben van warm ondergoed erg belangrijk. Benieuwd naar welke underwear het beste bij jou past? Kijk hieronder verder.


Goed ondergoed van Snickers4u houdt je namelijk een stuk warmer op koude dagen. Je hebt dan namelijk een extra warme laag aan, wat strak op je lichaam zit. Op deze pagina vind je veel verschillende mogelijkheden, dus bedenk wat het beste zou zijn voor jouw werkomgeving en de kou waar je mee te maken krijgt.

Het assortiment underwear

In ons assortiment underwear vind je onder andere normale shorts, leggings, T-shirts en shirts met lange mouwen. Dit ondergoed zorgt er voor dat jij zo min mogelijk lichaamswarmte verliest, zodat je zo warm mogelijk blijft. Het is namelijk niet goed voor je lichaam als je in een te koude omgeving werkzaam bent. Wat vind jij het fijnste voor onder jouw kleren? De shorts hebben een zacht katoenen comfort met een fijne stretch pasvorm, zodat jij goed kunt blijven bewegen. De Litework Seamless short heeft een goede ventilatie en biedt een goede klimaatcontrole.

Lang en kort ondergoed

Als je kiest voor het langere ondergoed, krijg je te maken met lange shirts en leggings, die nog meer warmte bieden dan de shorts. Deze stof is erg dun, dus kun je gemakkelijk onder je kleren dragen en biedt dus een eerste laag voor koude werkomstandigheden en een wisselende werkintensiteit. Je bent in ieder geval zeker van een goed draagcomfort en je kunt droog en warm werkcomfort ervaren met de Seamless shirts en leggings.

De service van Snickers4u

Heb je het perfecte ondergoed gevonden voor jouw werksituatie? Per product vind je nog meer informatie wat belangrijk is om te weten. Aan de hand hiervan kun je ook de juiste producten uitkiezen. Je kunt het ondergoed in je winkelmandje plaatsen om vervolgens online te bestellen. Jouw online bestelde ondergoed wordt gewoon zo snel mogelijk thuis bezorgd, zodat jij het direct kunt dragen op de werkvloer. Je kunt er ook voor kiezen om dit af te halen in Apeldoorn, zodat je geen extra kosten hebt voor de thuis bezorging.

Bestel jouw workwear underwear online

Wil je meer weten over het ondergoed en wil je weten wat het beste past bij jouw werksituatie? Wij kunnen je helpen met het uitkiezen van het juiste thermo ondergoed. Neem even contact met ons op en wij zullen samen jou het juiste uitkiezen, geheel passend bij jouw werkomgeving. Hierdoor zul jij het binnenkort niet meer zo koud hebben en blijft je lichaam op een normale temperatuur tijdens het werken, maar krijg je tegelijkertijd voldoende ventilatie.