Resultaat 1–15 van de 62 resultaten wordt getoond

Snickers Werkjassen

Een lekkere, dikke Snickers werkjas houdt je warm gedurende het gure herfst- en winter weer. Het werk gaat in alle weersomstandigheden door, dus daar moet je goed op gekleed zijn. Benieuwd naar welke jas het beste bij jou past? Kijk hieronder verder.


In het assortiment van Snickers4u vind je verschillende Snickers werkjassen die jou bescherming bieden, maar tegelijkertijd zorgen dat jij je nog comfortabel kunt bewegen tijdens jouw werkzaamheden. De jassen zijn allemaal duidelijk afgebeeld op deze pagina, dus neem eens een kijkje en zoek jouw favoriete werk jas.

De verschillende jassen voor de werkvloer

De jassen beschikken over een fijne pasvorm door de voorgebogen mouwen en de stretchdelen aan de achterkant van de jas. Er ontstaat namelijk een maximale bewegingsvrijheid, wat ideaal is op de werkvoer. Je wilt namelijk niet in een dikke jas werken die jouw bewegingen belemmeren. Er zit veel verschil tussen de jassen die je ons assortiment tegenkomt. De ene jas beschikt over een capuchon, terwijl een andere dat niet heeft. Ook heb je lange jassen en korte jassen. Kies dus een jas, geheel naar jouw voorkeur, maar wat ook matcht met jouw werkzaamheden. De jassen zijn verkrijgbaar voor mannen, maar er zitten ook verschillende damesjassen tussen.

Bedrijfsprofilering op jouw jas

Natuurlijk wil je dat je nog steeds herkenbaar bent als werknemer van het bedrijf dat is ingehuurd voor een bepaalde klus. Daarom is het belangrijk om een bedrijfslogo te laten drukken op de jas. Hierdoor zijn jij en jouw collega’s te herkennen en zorgen jullie voor een professionele uitstraling. Niet alleen kom je professioneel over, maar je draagt direct wat bij aan offline marketing, door het tonen van jouw bedrijfslogo in het openbaar.

Jouw favoriete jas

De categorie jassen is nog onderverdeeld in jacks en parka's. Dit zorgt er voor dat je al een stuk gemakkelijker kan zoeken, want waarschijnlijk heb je van tevoren al een lichte voorkeur voor het type jas. De kleur van de jassen kun je zelf kiezen. Per jas staan de beschikbare kleuren waar jij uit kan kiezen aangegeven. Ben je tevreden met het gekozen resultaat? Dan kun je overgaan tot het online bestellen van deze jas. Je kunt hier veilig en vertrouwd online betalen. Ook kun je kiezen of je de jas wilt afhalen of dat het thuis bezorgd moet worden. Dit is wel tegen een extra vergoeding.

Online jassen bestellen

Kom je er zelf niet helemaal uit en heb je meer informatie of advies nodig? Wij helpen je graag. Je kunt ons gerust even bellen of mailen, waarnaar wij je graag te woord staan. Voor elke werksituatie kunnen wij je vertellen wat de beste jas is. Aarzel dus niet en pak nu de telefoon, zodat jij binnenkort kunt werken in een heerlijke, comfortabele en warme jas.