Toont alle 3 resultaten

Snickers Pirates

Een werkbroek is geschikt voor verschillende werkomstandigheden waarin je niet in je eigen kleding wilt werken. Denk bijvoorbeeld aan de bouwsector, waarin je veel op je knieën zit en waar je met viezigheid in aanmerking komt. Benieuwd naar welke werkbroek het beste bij jou past? Kijk hieronder verder.


Snickers Pirates

Tijdens het werk wil je immers niet dat jouw eigen spijkerbroek vuil wordt of beschadigd raakt door het werken. De werkbroeken zijn zo ontwikkeld dat je goed beschermd wordt en de broeken veel steun en comfort bieden.

Pirates werkbroeken van Snickersr4u

De Pirates werkbroeken in het assortiment van Snickers4u beschikken over holsterzakken aan de zijkant van de werkbroek. Handig om hier spullen die je nodig hebt in te stoppen, zodat je niet telkens naar de spullen hoeft te grijpen. De werkbroek beschikt over stretchmateriaal, zodat het een fijne werkbroek is om in te bewegen. De Pirate werkbroek is daarnaast ook lichtgewicht, dus voelt niet zwaar aan op het lichaam. Ook bevinden zich verstevigingen bij de knieën, broekpijpen en holsterzakken, zodat de broek ook erg duurzaam is.

LiteWork of FlexiWork?

De Pirate werkbroeken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Klik op de gewenste werkbroek om te kijken in welke kleuren het beschikbaar is. De Pirate werkbroeken zijn nog onderverdeeld in twee categorieën, namelijk de FlexiWork en LiteWork. Dit heeft te maken met het verschillende werk dat je verricht. Wil je koel werkcomfort tijdens het intensieve werken? Dan kies je voor LiteWork. Voor werkzaamheden op een hoog niveau kies je voor FlexiWork. Dit heeft namelijk verschillende ventilerende stretchmaterialen.

Bestel een Pirate werkbroek

Heb je jouw keuze gemaakt en een geschikte werkbroek gevonden voor jouw werkomgeving? Aarzel dan niet en bestel deze broek, zodat je zo snel mogelijk weer lekker kunt gaan werken, zonder je druk te maken over je eigen broek. Deze broek biedt namelijk veel meer bescherming en flexibiliteit, dat je werk een stuk leuker en makkelijker wordt. Je kan de Pirate werkbroek in je winkelmand plaatsen, waarnaar er nog producten worden getoond die wellicht ook interessant voor je zijn. Wat betreft de verzending: dit kan thuis bezorgd worden tegen een tarief van €4,95 of je kunt er voor kiezen om jouw producten af te halen in Apeldoorn. De verzending zal in ieder geval zo snel mogelijk gebeuren, zodat je direct jouw nieuwe werkbroek kunt gebruiken op de werkvloer.

Raadpleeg onze specialisten

Heb je advies nodig voor een passende werkbroek of wil je meer informatie ontvangen over de verschillende werkbroeken? Onze specialisten kunnen je meer vertellen over al onze producten, zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken. Wij kunnen je een aantal werkbroeken aanraden voor in verschillende situaties. Benieuwd naar ons advies? Bel ons gerust even op, stuur een email of lees even de veel gestelde vragen, waar je wellicht een antwoord kunt vinden op jouw vraag.