BESCHERMING VEILIGHEIDSSCHOENEN

VEILIGHEIDSNORMEN

Veiligheidsschoenen en laarzen moeten voldoen aan de eisen van de Europese richtlijnen betreffende persoonlijke beschermingsmiddelen. De volgende beschermingsklasse zijn toepassing op de producten die zijn vervaardigd overeenkomstig deze richtlijnen en overeenkomstig de Europese norm CE EN 20345: 2011

S1: Veiligheidneus 200 J / N 15000, antistatische eigenschappen, engergieabsorptie in de hiel, gesloten hiel, oliebestendige antislip zolen.

S1P: Veiligheidsneus 200 J / N 15000, penetratiebescherming 1100 N, antistatische eigenschappen, engergieabsorptie in de hiel, gesloten hiel, oliebestendige antislip zolen.

S2: Veiligheidsneus 200 J / N 15000, penetratiebescherming 1100 N, antistatische eigenschappen, engergieabsorptie in de hiel, gesloten hiel, oliebestendige antislip zolen, waterdicht voor een minimum van 60 minuten.

S3: Veiligheidsneus 200 J / N 15000, penetratiebescherming 1100 N, antistatische eigenschappen, engergieabsorptie in de hiel, gesloten hiel, oliebestendige antislip zolen, zool met profiel, waterdicht voor een minimum van 60 minuten.

S4: Materiaal met natuurlijke en synthetische polymeren, veiligheidsneus 200 J / N 15000, antistatische eigenschappen, engergieabsorptie in de hiel, gesloten hiel, oliebestendige antislip zolen.

S5: Materiaal met natuurlijke en synthetische polymeren, veiligheidsneus 200 J / N 15000, penetratiebescherming 1100 N, antistatische eigenschappen, engergieabsorptie in de hiel, gesloten hiel, oliebestendige antislip zolen, zool met profiel.

HRO: Hittebestendigheid buitenzool +300C

SRA: Slip resistent op keramische tegels + Sodium Laury Sulphate (SLS)

SRB: Slip resistent op stalen vloeren met glycerol

SRC: (SRA + SRB) Slip resistent op vloeren met keramische tegels +  Sodium Laury Sulphate, op stalen vloeren met glycerol.

WRU: Bovenzijde waterdicht < 60 minuten

WR: Waterdichte schoen.

BESCHERMING

Glasvezel veiligheidsneus
De veiligheidsneus van glasvezel is lichter en veiliger dan traditionele veiligheidsneuzen. Daarnaast zorgt de technologie met meerdere lagen voor meer teenruimte en een sportieve uitstraling. Glasvezel is niet geleidend en metaalvrij materiaal. De CE glasvezel veiligheidsneus is gecertificeerd en voldoet aan de Europese veiligheidsnormen.

SYMBOLEN