Zoek je slijtvaste werkbroeken voor werk in zware omstandigheden of het ultieme in klimaatbeheersing? Wat je ook nodig hebt, welk werk je ook doet, wij zijn ervan overtuigd dat we de werkbroek hebben die perfect bij je past. Vergelijk de verschillende modellen en kies de eigenschappen die voor jou het meest belangrijk zijn.

5 STAPPEN NAAR DE PERFECTE WERKBROEK

1. Kies je werkkleding op basis van je eigen werkdag

Hoe ziet jouw werkdag eruit? Elk van de vier families RuffWork, FlexiWork, AllroundWork en LiteWork is afgestemd op verschillende werkomstandigheden en klimaten. Kies de familie die het beste bij je past.

2. Size matters

’Size matters’, meer dan je zou denken. Pas de broek altijd en wees kieskeurig over de pasvorm. Het is niet alleen een kwestie van comfort, maar ook van veiligheid en ergonomie. Snickers Workwear heeft altijd 41 verschillende maten op voorraad en nog eens 30 extra maten kunnen op aanvraag gemaakt worden. Als iets niet perfect zit, vraag dan het winkelpersoneel om advies.

3. Kies de functionaliteit die je ook echt gebruikt

Wat heb je allemaal bij je? Kies een model met de functies die je nodig hebt en bedenkt of je holsterzakken wilt.

4.Hou rekening met eisen op de werkplaats

Regels en richtlijnen? Welke eisen worden er gesteld op je werkplaats? Heb je high visibility kleding of misschien een ID-kaarthouder nodig?

5. Ga voor stijl

Als professional erkend worden is belangrijk. De eerste indruk telt. Kies je favoriete kleur en ontwerp en vergeet niet naar de andere kledingstukken te kijken die erbij passen.

PS. Neem ook een nieuw setje kniebeschermers mee elke keer dat je een nieuwe broek koopt. Als je vaak op je knieën werkt, zorg er dan voor dat je de kniebeschermers regelmatig checkt.

Bron: Snickers Workwear